Műsorújság
RTL Most

Evelin engedett a csábításnak…

Tekla rosszul lesz. Evelin és Félix ágyba bújnak egymással. Gábor kiakad Dzsenire.

Joe reggel telefonon beszél a banki tanácsadójával, és habár szeretne segíteni Máténak, csak minimális összeget tudna kimozgatni a DJ Sportfitneszből. Joe fájó szívvel elmondja Máténak a helyzetet, és megígéri, hogy mellette áll mindenben. Mikor Máté már majdnem kitálal Teklának, a lány elmeséli, mennyire aggódott Máté egészsége miatt, amitől megint felment a vérnyomása.

Evelin ledöbbenve állapítja meg, hogy Niki véletlenül használhatatlanra mosta a fehérneműit. A kezdeti kiakadás után jót derül, mikor mélyen elásva a fiókjában talál egy nagymamájától kapott bugyit. A lány ezután el akar indulni, hogy új fehérneműket vegyen magának, de ekkor meglepetésszerűen betoppan Félix, és megmagyarázza, miért nem jelentkezett az utolsó találkozásuk óta. Evelin enged a csábításnak, és randizik a sráccal, rádásul olyannyira elragadja a hév, hogy az ágyig is eljutnak. A lány ekkor döbben csak rá, hogy mit visel a ruhája alatt…

 

Dzsenit bántja, hogy ő jobban akar Gáborral lenni, mint a férfi vele, ezért elhatározza, hogy visszavesz. Gábor megkapja a visszaigazolást Dzseni jelentkezéséről egy páros crossfit versenyre, amire a lány még korábban jelentkezett. Gábor azt hiszi, hogy barátnője annak ellenére jelentkezett, hogy ő világosan megmondta neki, hogy ne tegye. Dzseninek sikerül megértetnie Gáborral, hogy ez nem így történt.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók