Műsorújság
RTL Most

Evelin: „Elköltözök, keresek egy új albérletet…”

Evelin bejelentette, hogy elhagyja az albérletet. Gábor ignorálta Dzseni üzeneteit. Karesz elhatározásra jutott a jövőjét illetően.

Dávid azt reméli, hogy kibékülnek Evelinnel. Ám minden reménye szertefoszlik, mikor Evelin közli a lakótársaival, hogy elköltözik. Dávid fél, hogy örökre elveszíti a lányt, ezért Joe tanácsára szerelmi vallomással próbálja meg eltéríteni Evelint a szándékától. Miközben Evi azt hiszi, hogy egy utolsó tisztázó beszélgetésre kerül sor a szakítás előtt, Dávid valóban kitesz magért. De amikor Evelin meglátja a kapcsolatukat visszaidéző hatalmas méretű fényképeket, Dávid szándéka balul sül el.

Dávid romantikus gesztusa sem volt képes megváltoztatni Evelin döntését...

Dzseni reggel belátja, hogy nem tudja kiverni Gábort a fejéből. Bár bizonytalan, mégis hagyja, hogy Kata rábeszélje, hogy meghívja Gábort a tervezett Mikulás bulijukra. Mialatt Dzseni idegesen várja Gábor visszajelzését, Gábor úgy dönt, hogy önvédelemből inkább ignorálja az üzenetet. Mikor Dzseni megbántva rájön, hogy Gábor nem fog eljönni, az T.É.R-ben dühösen kérdőre vonja a férfit.

Dzseni visszautasította Gábort...

Karesz reggel barátilag támogatja Orsit, és elkíséri őt a kórházba. Miközben Orsi áradozik az ápolónői munkáról, Kareszben megerősödik a gondolat, hogy neki is valami kézzelfogható szakmát kell tanulnia, nem toporoghat egy helyben. Karesz elhatározásra jut, és autószerelőnek akar tanulni.

 

Karesz megsértette legjobb barátját...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók