Műsorújság
RTL Most

Evelin: „Dávid már nem az, akibe beleszerettem…”

Alesszia óvva intette Evelint. Orsi újabb konfliktusba keveredett a munkahelyén. Bence megtudta, hogy Karola hazudott neki.

Evelin reggel elhiteti magával, hogy Dáviddal ismét helyreállt a kapcsolatuk. Amikor azonban röviddel ezek után ismét veszekedésre kerül sor, és a fiú dühösen kiosztja a barátnőjét, Evelin kénytelen belátni, hogy Dávid nem változott. Az aggódó Alesszia később figyelmezteti Evelint, hogy Dávidnak régebben is voltak már dühkezelési problémái. Evelin először ezt a feltételezést határozottan elutasítja. Röviddel ezután azonban már nem titkolhatja el önmaga előtt az igazságot.

Evelin aggódni kezdett, mikor Dávid ismét elveszítette a fejét vita közben...

Orsi reggel az iroda előtt összefut a hajléktalan Jani egyik haverjával, akitől megtudja, hogy Jani megint összeesett, és lehet, hogy ezt már nem is éli túl. Orsi elmegy a kórházba, hogy kiderítse, mi a helyzet. Nagy megkönnyebbülésére Jani még él, viszont a látogatás miatt megfeledkezik a munkájáról, majd hamarosan be is nyújtják neki ezért a számlát, ugyanis az ügyvédi iroda főnöke telefonon keresztül kirúgja.

Orsit sokkolta, amikor kirúgták az ügyvédi irodából...

Reggel Bence megszállottan dolgozik Karola közösségi oldalának borítótervén, mert azt reméli, hogy ha módosít rajta, akkor Maxim el fogja fogadni. Nem sokkal később ledöbben, amikor megtudja a PR-os Zsuzsannától, hogy Maxim egyáltalán nem is látta a munkáját, és Karola hazudott neki.

 

Bence nem rejtette véka alá, hogy mekkorát csalódott Karolában...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók