Műsorújság
RTL Most

Tekla túladagolta Tivadar gyógyszereit?

Tekla titkolózása miatt Tivadar húzza a rövidebbet. Zoé és Bence közelebb kerülnek egymáshoz.

Philip és Lea magukra maradtak a TÉR-ben, ahol fogadniuk kellett egy influenszert, Livit, akinek aznap közönségtalálkozója volt. Philip és Livi között már az első pillanattól feszült volt a hangulat, és amikor a médiafelhajtás kedvéért még egy megrendezett műbalhéra is sor került Livi és egy váratlanul fölbukkanó videóblogger között, Philipnél betelt a pohár.

Bence látta, hogy Zoét nagyon megviselte a lányánál tett látogatás. Megpróbálta megvigasztalni, azonban Zoét frusztrálta Bence segítőkészsége, úgyhogy elzavarta a fiút. Amikor később elnézést kért Bencétől, mindkettőjük meglepetésére váratlanul megcsókolták egymást.
 


Tekla eltökélte, hogy a következő héten külföldre utazik, hogy mesterséges megtermékenyítésnek vesse alá magát. A hotel azonban, ahol a szobát lefoglalta, visszahívta, de az ügyintéző csak a betegeskedő Tivadart érte el, aki az egészből egy kukkot sem értett. Tivadar kérdőre vonta Teklát a hívással kapcsolatban, aki a lebukástól rettegve, egy kissé túladagolta Tivadar gyógyszerét.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók