Műsorújság
RTL Most

Niki mindent félredob André miatt?

Nikit újra elcsábítja André. Bori és Roland nagyon összevesznek. Joe és Tamara közös táncukra készülnek.

Evelin reggel ledöbbent, amikor Niki elmondta neki, hogy az Andréval folytatott szex után rájött, hogy lehet inkább nem fogja elkötelezni magát. Evelinnek végül sikerült kicsit lenyugtatnia Nikit, de hamar rájött, hogy keményebb eszközökhöz kell folyamodnia, ha meg akarja mutatni barátnőjének, mit veszíthet, ha lecseréli a Péterrel rá váró biztonságos jövőt egy olyan Casanovára, mint André. Ezért úgy döntött, magával viszi Nikit, hogy lássa Andrét csajozás közben és ezáltal rájöjjön, hogy egy normális párkapcsolat Péterrel sokkal többet ér, mint a vad szingli-lét. Ám André észrevette Nikit és éjjel megjelent az albérletben…

Nézd meg, mi történt Niki és André között!

Bori nagyon dühös volt, amikor Roland a blogja kapcsán győzködni akarta a nőket, hogy adjanak bele minél többet a férfival való kapcsolatukba. Bori ideges lett, hogy Roland nem gondolt bele abba, hogy a férfiak is bevethetnék magukat azért, hogy ápolják a párkapcsolatukat, ahelyett, hogy a régi szerepekhez ragaszkodjanak. Emiatt szörnyen összeveszett Rolanddal, aki úgy gondolja, hogy Bori túlzásba esett.

Tamara pánikba esett, amikor a táncverseny napjához közeledve minden szinte minden félresikerült. A jelmez nem illett rá, és a főpróba is elég gyengén sikerült. Joe ezután elvitte motorozni, hogy megnyugtassa. Szívességből összehozott Joe-nak egy főpróbát a bokszklubban, hogy megszokhassa a helyszínt. Amikor aztán konfrontációra került sor a másnapi ellenfelével, Artúrral, Joe magabiztosan beleállt, és megígérte neki, hogy másnap legyőzi.
 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók