Műsorújság
RTL Most

Norbi és Dzseni újra közel kerülnek egymáshoz?

Norbi érzései újra fellángoltak Dzseni iránt. Karesz összeomlott Joe döntése miatt. Roland és Bori élő adásban kerültek kínos helyzetbe.

Karesz nagyon fel volt dobva, mert azt hitte, Joe végre elő fogja léptetni üzletvezetővé. Orsi is örült, hogy Karesznek megtérül végre a munkája és a sok túlórája. Mikor Joe elmondta, hogy Mátét nevezte ki, Kareszben egy világ omlott össze. Ezek után Karesz dühösen elmondta Máténak, hogy nem fogja őt elfogadni a felettesének.

Roland nagyon ideges volt, amiért pénteken André hülyét csinált belőle a blogján. Ráadásul André még hétfő reggel is tovább folytatta a bosszantását. Roland mindent beleadott, hogy helyrehozza a dolgot, de az új adása közben kibeszélte Borit is. Amikor a felesége ezt megtudta, dühösen kérte számon Rolandot. Végül azonban Roland bocsánatot kért, és a kibékülésüknek a blog közönsége is a fültanúja lett...

Nézzétek meg itt, mi történt Borival és Rolanddal az élő adás közben és utána...

Dzseni elhatározta, hogy valahogy eltereli Norbi gondolatait a tragédiáról, és elvitte rollerezni. A fiúra meglepően jó hatással volt ez a program, nagyon élvezte Dzseni társaságát. Egy közös mozizás során még a lány közelségét is élvezhette, ami újra felkavarta az érzéseit, de ennek az idillnek Gábor érkezése azonnal véget vetett.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók