Műsorújság
RTL Most

Karesz rákattant a környezettudatosságra Mesi kedvéért

Karesz elveszti a fejét Mesi miatt. Máté megvédte Tivadart. Bécy mindent megtett kiszemeltjéért.

Bécy elhatározta, hogy újra randizik Mirjammal, Evelin viszont az apja önérzetébe taposott, hiszen szerinte Bécy túl kevés a menő üzletasszonyhoz. André viszont adott neki néhány ötletet, hogy mivel kápráztassa el a nőt. Bécy egy elegáns autóval elvitte a nőt egy galériába, de sül el túl jól a látogatás. Mirjam túlzásnak találja az egész felhajtást.

Mátét egyre jobban idegesítette Tivadar, aki teljesen birtokba vette a lakást. A srácok össze is veszteke miatt, de Tekla megvédte a barátját. Amikor Tivadar zaklatója felbukkant, Máté kezébe vette a dolgot és elhajtotta a fickót. Tivadar ezek után kénytelen volt összepakolni a cuccait. Máté boldog volt, hogy végre visszaállt a nyugalom a lakásban, de hirtelen felbukkant Andor apja, aki felbontta a fiával kötött korábbi szerződést. 
 


Kareszt nagyon felkavarta, hogy Mesi visszaköltözött a hajóra, és igyekezett mindenben a kedvét keresni. Mivel Mesi nagyon környezettudatos életet kezdett el élni, ezért Karesz úgy döntött, hogy ez lesz az az út, amin villantani tud a lánynak. Elkezdett azon gondolkozni, hogyan legyenek környezettudatosabbak. Az autómosóban is szerette volna, ha kevesebb vizet használnak, ezért elindította a „vezess koszosan” mozgalmat, de a főnöke, Bandi bá’ kirúgással fenyegette meg Kareszt, ha a hülye ötleteivel rontja az üzletet. Milán is figyelmeztette, hogy ne tolja túl, mert még elveszíti az állását.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók