Műsorújság
RTL Most

Evelin lefeküdt Niki exével - mi lesz most a barátnőkkel?

Dzsenit felpofozza az édesanyja. Evelin kínos helyzetbe kerül Péter miatt. Mesi újra összefut Karesszal.

Dzseni nem tudott beletörődni, hogy az anyjának új barátja van, aki ráadásul az egyik iskolai tanára. Amikor később összefutott az anyjával, megint kirobban a vita: Dzseni leribancozta az anyját, erre Edit zaklatottan és feldúltan Gáborhoz fordult tanácsért. Gábor végül beleegyezett, hogy még egyszer beszél a barátnőjével. Amikor Gábor később kiosztotta Dzsenit, a lány megsértődött.

Evelin nagyon kínosan érezte magát, amikor reggel rájött: lefeküdt Péterrel. A srác vele ellentétben viszont teljesen felszabadult a szextől, és most már biztos benne, hogy jó döntést hozott, amikor szakított Nikivel. Mialatt Péter Evelinre hajtott, Niki halálra aggódta magát exe miatt, miután meghallgatta a hangpostáján Péter előző este küldött, kétségbeesett üzenetét.

 

 

Milán reggel eltökélte, hogy kidobja Mesit a hajóról, és csak egy rozsdás szög téríthette el ettől, amivel megsebezte a tenyerét. Bár a lányok egyesült erővel győzködték, hogy menjen orvoshoz, Milán megmakacsolta magát, és kijelentette: addig nem megy sehová, amíg Mesi el nem takarodik a hajóról. Mesi végül úgy dönt, hogy elmegy, mert nem szeretné, hogy a többiek miatta veszekedjenek. Ám amikor már búcsúzni készült, megjelent Karesz.
 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattins ide!
 

Legnézettebb videók