Műsorújság
RTL Most

Joe kirohanásával mindenkit meglep

Máté összeomlik a vállalkozásuk jövője miatt. Norbi és Kata összebalhéznak. Joe-nak elege lesz mindenkiből, és a kocsmába menekül.

Kata reggel felhúzta magát Norbi miatt, aki nem volt még otthon, emiatt azonban lemaradt Ákos nagy pillanatáról: amikor aláírta a játékosügynök-szerződését. Amikor Ákosék később visszajöttek az albérletbe, már Norbi is ott volt: a haverjaival bulizott a szobájában. Kata kérdőre vonta a fiút, aki azonban felkapta a vizet és alig volt hajlandó koccintani velük. Végül Kata és Norbi összebalhéztak. Ráadásul amikor a fiú „médiaribancnak“ nevezte Katát, a lánynál betelt a pohár.
 


Joe-nak meglehetősen rossz a hangulata, mióta Dávid meglépett és emiatt idegesen reagálta le, hogy rendetlenség van a konyhában. Sőt, még azon is felhúzta magát, hogy Gábor és Lali csakis a csajaikkal foglalkoznak. Joe magányosnak érzi magát, ezért szabadjára engedte a frusztrációját és Barnához menekült a kocsmába.
 


Máté hiába próbált meg új megbízásokat szerezni a hétvégén. A sok elutasítás miatt ráadásul még Tekla terhességének sem tudott igazán örülni. Amikor Andor is elvitte a cuccait az irodából, Máté végleg padlót fogott, de aztán új reményt merített egy ügyfél spontán megkereséséből. A megbeszélés valóban jól alakult és úgy tűnt, a vállalkozásuk egy új üzlet kapujában áll. Ekkor azonban egy nem várt fordulat miatt a potenciális ügyfél ott helyben visszavonta az ajánlatát, Máté pedig ráeszmélt, hogy nagyobb a baj, mint eddig gondolta.


Ha kíváncsiak vagytok a teljes adásra, akkor kattintsatok ide!
 

Legnézettebb videók