Műsorújság
RTL Most

Lali és Virág szerelme fordulóponthoz érkezett

Lali mindent megtesz, hogy Virággal rendbe tegye a dolgokat. Ákos és Norbi barátsága fordulóponthoz ér. Rolandnak egyszerre több problémval is szembe kell néznie.

Lali kétségbe esett, miután nem érte el Virágot telefonon. Mikor később megkereste az óvodában, kiderült, hogy Virág rosszul érezte magát a turnés döntés miatt. Lali elmondta, hogy neki Virág a legfontosabb a világon és egészen biztosan nem gondolja meg magát a turnéval kapcsolatban. Virágnak ez jól esett, és úgy tűnt, a vallomástól megnyugodott. Azonban este, amikor Lali vacsorát készített kettejüknek Virág meggondolta magát és lelépett.
 


Rolandnak reggel beugrott, hogy megfeledkezett Bori szülinapi ajándékáról, és igyekezett szexszel feledtetni a ballépését. Bár rettenetesen érezte magát, megkérte Andrét, hogy szerezzen neki valami ajándékot, miután ő nem ért rá, mert gyorsan össze kellett hoznia egy bulit. André fogcsikorgatva belement. De később kiderült: korai volt az öröm, mert az öccse, Drex nagy slamasztikába került, és könyörgött Rolandnak, hogy segítsen neki.

Ákos és Kata reggel teljesen elszörnyedtek, mikor a részegen hortyogó Norbit a lakás bejáratánál találták meg. Ákos aggódva próbált rájönni, miért ilyen önpusztító a barátja, de Kata szerint már menthetetlen, és egy önző majom lett belőle. Ákosnak be kellett látnia, hogy Katának igaza van, hiszen nem sokkal később az albérletben azzal szembesült, hogy Norbi egy bulit rendezett. Ákos és Kata iszonyú dühösek lettek, és véget vetettek a bulinak.
 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattints ide!
 

Legnézettebb videók