Műsorújság
RTL Most

Rozina a pszichiátrián akart szakítani Bencével

Rozina meglátogatta Bencét. Máté összehozott egy üzletet. Karesz és Orsi közelebb kerültek egymáshoz.

Teó reggel durván leszúrta Rozinát, amiért az elmúlt egy hétben nem is érdekelte a lányt, mi van Bencével, pedig szerinte egyre rosszabbul van és mindennek a lány az oka. Teó és Rozina ezután egymásnak támadtak a reggelinél, Karola azonban leállította Teót, aki ezen kiakadt. Ezután Karola ismét megpróbált Rozina lelkére beszélni, aki végül ráeszmélt, csak úgy tudja magában lezárni a Bence sztorit, ha meglátogatja a pszichiátrián és személyesen szakít vele. Rozina megkérte Karolát, hogy kísérje el. Amikor viszont bementek a pszichiátriára és Rozina megpillantotta Bencét, képtelen volt beszélni a fiúval.

Bence: „Rozina miért nem jön be hozzám?”

Karesz reggel telefonhívást kapott Mesitől, hogy meglátogatná őket a lakóhajón. A fiú emiatt befeszült, mert nem akarta, hogy Mesi előtt kiderüljön, hogy tanulás helyett ismét Belláékkal lógott és elment a koncertjükre. Gyorsan haza akart menni, mielőtt Mesi a lakóhajóra érkezett volna. A turnébusz viszont defektet kapott, és nem maradt más hátra: futnia kellett. Amikor később, fáradtan megérkezett a lakóhajóra egy rollerrel, azzal szembesült, hogy Mesi már nincs sehol, és Orsitól megtudta, hogy Karesz elment Belláékkal haknizni. Karesz összeomlott, hogy Mesi ismét csalódott benne. Orsi viszont próbálta megvigasztalni a fiút, és közben egy csók is elcsattant köztük.

Karesz megcsókolta Orsit

Máté számos elutasítás után azon tűnődött, hogy a névváltoztatás valóban segíthet-e újra beindítani a startupját. Ekkor meglepetésszerűen mégis adódott egy lehetőség, azonban Andor pont ennek az ügyfélnek ment neki hátulról autóval és az indulatos Máté és az ügyfél között kitört a vita. Máté azonban eltökélt és a gyereksarokban sikerült egy spontán bemutatóval meggyőznie az ügyfelet. Így azonban lemaradt Tekla ultrahangos vizsgálatáról.
 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!
 

Legnézettebb videók