Műsorújság
RTL Most

Lali újra megcsalja Virágot?

Bence kidobott barátja életveszélybe sodorta Karolát. Milán elvesztette a pénzüket egy játékban. Lali újra összekeveredett Anitával.

Bencének reggel még mindig bűntudata volt, mivel tegnap miatta tették ki Zoét a házból. Hiába próbált meg beszélni a lánnyal, Zoé hallani sem akart többé róla. Bence ezek után megkönnyebült, mikor Zoé végül mégis megenyhült, azt azonban már nem vette észre, hogy Zoé bosszúból drogot tett Karola termoszába.
 


Virág még mindig mérges volt Lalira az Anita-affér miatt. Gábor tompítani akarta a köztük lévő feszültséget, ezért megkérte őket, hogy segítsenek a T.É.R. kidekorálásában. Mikor kettesben maradtak, Virág otthagyta a fiút. Ezután benézett a bárba Anita… Lali pedig kis híján megint elcsábult. 
 


Milán és Bella lázasan gondolkodtak, honnan tudnák megszerezni a plusz pénzt a hajó kikötőhelyének a díjára. Hiába kaparták össze Mesivel együtt az összes vagyonukat, az semmire sem volt elég. Milán végül felvetette, hogy nyissanak hostelt, de a többiek ellenkeztek. Milán ezután „itt a piros-hol a piros” játékon megpróbálta megduplázni az eladott cuccaikból összegyűjtött pénzt…

 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók