Műsorújság
RTL Most

Az új lakók teljesen felkavarják az albi életét?

Tekla rosszulléttel küzd. Joe új barátokat költöztet be az albiba. Ákos és Norbi között eldurvulnak az ellentétek.

Tekla kezdi érezni a terhesség első kellemetlen tüneteit: a fodrászatban valamilyen szag miatt elkapta a hányinger. A lány megdöbbent, mikor kiderült, hogy Szofi új kézkrémjének az illata váltotta ki a rosszulléteit, de nem mondja el Szofinak, mert nem akar veszekedést szítani. Ehelyett megpróbált egy új krémet ajánlani Szofinak, de próbálkozásai balul sültek el.
 


Joe jókedve reggel gyorsan elszállt, ezért Barnához menekült Gáborral, aki felvilágosította: ne hagyja, hogy a nők elüldözzék a saját lakásából. Mikor felbukkantak Barna régi barátai, akiknek néhány napig szállásra volt szükségük, Joe – Gábor intelmei ellenére – azonnal meghívta magához a fiúkat.
 


Ákost idegesítette Norbi, aki bunkó módon viselkedett vele. Fogalma sem volt, miért ilyen vele a legjobb barátja, aki még a kedves gesztusait sem értékelte. Sőt bunkó barátnak nevezte Ákost, mivel rájött, hogy barátja a háta mögött azt tervezgeti Katával, hogy elköltöznek. Ákos nem tudta tisztázni a félreértést. Végül Ákos valóban számításba vette a költözés lehetőségét.

 


Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattints ide!
 

Legnézettebb videók