Műsorújság
RTL Most

Dzseni: „Most már készen állok arra, hogy megszerezzem Gábort…”

Dzseni és Gábor újra találkoztak. Rozina attól félt, hogy Bence ismét drogokhoz nyúlt. Karesz és Milán szülinapoztak.

Dzseni reggel Norbi karjaiban ébred. Boldog, hogy végre orvosolta „hibáját”, és már nem szűz. Kata kiprovokál egy találkozót Dzseni és Gábor között, mert látja, hogy a barátnője nem mer lépni, hiába vesztette el a szüzességért Gáborért. Dzseni eleinte tart a dologtól, de amikor Gábor tesz egy lépést felé, úgy értelmezi a gesztust – tévesen –, hogy még van esélye a férfinál. Ezért ismét beveti magát, és megnyugtatja Gábort, hogy már nem tapasztalatlan, mivel időközben elvesztette a szüzességét.

Gábor kiakadt, amikor Dzseni elmondta neki, hogy elveszítette a szüzességét miatta…

Amikor Rozina meglátja, amint Bence a WC kagylóba hány, rémülten és csalódottan azt hiszi, hogy a fiú ismét droghoz nyúlt. Súlyos szemrehányásokkal illeti a barátját. Bence azonban kijelenti, hogy felhagyott a drogozással, és valóban csak arról van szó, hogy szörnyen rosszul van, elkaphatott valamilyen vírust. Rozina bizalma a fiú iránt azonban megrendült.

Rozina szerelmet vallott Bencének…

Milán szomorú, hogy Bella nem jön haza a szülinapjára, de némiképp feldobja, hogy Karesz és Orsi felköszöntik. Karesz sajnálattal közli, hogy este iskolába kell mennie, viszont egy frenetikus „születésnapot”-t fognak egymással eltölteni. A két fiú valóban fantasztikus napot él meg, este azonban Milán ismét magára marad a hajón és szomorkodik, hogy egyedül van a szülinapja estéjén.

Karesz és Milán hamis pénzzel akartak fizetni egy sztriptízbárban, de hamar lebuktak…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók