Műsorújság
RTL Most

Dzseni elvesztette a szüzességét

Kata és Ákos próbálták lebeszélni Dzsenit és Norbit a tervükről. Alesszia tervet szőtt Anasztáz ellen. Milán megrémült egy a taxijába hagyott csomagtól.

Reggel Dzseni és Norbi megbeszélik, hogy ma fekszenek le egymással. Míg Kata megpróbálja jobb belátásra bírni Dzsenit, és elmondja az aggályait, hogy a szex és az érzelmek különválasztása problémás dolog, addig Ákos azt javasolja Norbinak, hogy ha már mindenképp rászánta magát, akkor ügyeljen rá, hogy Dzseni számára valóban különleges és romantikus élmény legyen az első alkalom.

Norbi végül elvette Dzseni szüzességét…

Alesszia reggel még mindig el van szánva arra, hogy mindazt, amit Anasztázról tud, a sajtó tudomására hozza. Ám a lelkesedését szinte azonnal letörik, amikor az újságok mindarról, amit Alesszia mond, fényképes vagy videós bizonyítékot kérnek. Aztán rádöbben, hogy ha a kamera működött, amikor a kutya megsérült, így nyilván Anasztáz intim játékai is rögzültek. Egy trükk segítségével Alesszia bejut a villába, hogy megszerezze a felvételeket.

Alesszia és Evelin betörtek Anasztázhoz…

A döbbent Milán reggel azt hiszi, hogy valaki egy bombát tartalmazó csomagot tett a taxijába. Amikor kiderül, hogy téves riasztás volt, és csak egy régi óra volt a csomagban, Milán megkönnyebbül, mindamellett ki kell fizetnie a rendőrség kiszállási költségét. Milán dühösen a tettes keresésére indul, hogy kifizettesse a büntetés költségét, de nem jár sikerrel. Orsi időközben megtudja, hogy az óra nagyon sokat ér, és talál is egy vevőt rá az interneten.

Milán gyanús csomagot talált a taxija hátsóülésén…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók