Műsorújság
RTL Most

Diának menekülnie kellett az anyja és Tamás elől

Dia szülei eljöttek a lányért. Barbinak próbanapja volt egy ruhaboltban. Karesz jobban megismerte Ecküt és Menthát.

Dia a baleset után már jobban van, azonban nagyon kiakad, amikor reggel beállítanak a szülei a kórházba. Hiába könyörög Tamásnak, hogy hadd mehessen vissza hozzá, Tamás úgy érzi, neki is szerepe van abban, hogy Dia ilyen helyzetbe keveredett. Amikor Dia rájön, hogy az anyja csupán kötelességtudatból akarja magához venni, annyira kiakad, hogy inkább visszamenekül Lutzhoz és Vityához és arra kéri a fiúkat, hogy rejtsék el őt a szülei elől.
 


Reggel Barbi ideges a próbanapja miatt, és még az anyja is kioktatja őt Joe-ról és Teóról. A bajt csak tetézi, hogy váratlanul megjelenik a boltban Teó, aki mint később kiderült segíteni jött és az üzletvezetőnek az egekig magasztalja Barbit, aki végül a lány megkapja az állást. Teó és Barbi később elmennek egy motoros randira, ahol összetalálkoznak Bencével. Teó megértő, és gondoskodó apának mutatkozik, ami roppantmód imponál Barbinak.
 


Kareszt reggel felkeresi Eckü és Mentha, akik elhívják egy rövid kiruccanásra, hogy jobban megismerjék a fiút. Karesz azonnal lelkesen rááll a dologra, de aztán egyre furábban érzi magát a fiúkkal. Hogy ne bosszantsa fel őket, Karesz szó nélkül eltűr pár hülye szivatást, míg végül kiáll magáért, amivel sikerül meggyőznie a Hősök-et, hogy dolgozhatnak együtt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók