Műsorújság
RTL Most

Dia csúnyán kikosarazta Bencét

Karola bogarat ültetett Bori fülébe. Lali meglepte Joe-t. Bence félreértette Diát.

Karola reggel elülteti Bori fülében a bogarat, hogy Roland el akarja odázni az esküvőjüket. És valóban: amikor Bori megkérdezi Rolandtól, hogy mikor akarnak összeházasodni, lepattan a fiúról, aki csak a szexel törődik. Bori szexelvonással próbálja megzsarolni Rolandot, hogy tűzzék ki a dátumot. Ám a terve csak akkor működik, amikor Bori elcsábítja Rolandot a munkahelyén. Teó ismét emlékezteti arra a fiút, hogy milyen volt az élete szingliként, ő pedig elbizonytalanodik, hogy valóban készen áll-e a házasságra.
 


Reggel Lali teljesen kiborul, amikor Joe reménye arra, hogy egy új nyom merüljön fel a tárgyalásán, szertefoszlik. Ezért Lali felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg Joe-t addig, míg szabadlábon van. Rákényszeríti Joe-t arra, hogy közösen elmenjenek sörözni, és a lakók egy kis időre valóban el tudnak feledkezni a problémáikról. Lali ott azonban kétségbe esik, majd Joe este bemegy Lalihoz a szobájába, hogy megvigasztalja őt. Lali megígérteti Joe-val, hogy soha nem hagyja majd el.
 


Bence azt hiszi, hogy van esélye Diánál, hiszen ő beleegyezett, hogy vele tölti a napot. Egyre jobban hisz abban, hogy összejöhet vele. Amikor azonban Bence szexet kezdeményez, Dia kilöki a fiút az ágyból és kíméletlenül közli vele, hogy ő túl jó nő neki.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók