Műsorújság
RTL Most

Dávid zuhanyzás közben próbált rámászni Borira

Evelin határozottan visszautasította Dávidot. Tamara gyanakodni kezdett Zalán kifogásaira. Dzseni félreértette Gábort.

Amikor Dávid elmegy az albérletbe, hogy elhozza a maradék cuccát, összefut Evelinnel és lerohanja a lányt azzal, hogy ha elég időt töltenek külön, akkor talán Evelin rájön, hogy mennyire szereti Dávidot. Evelin azonban közli vele, hogy soha többet nem akar tőle semmit. Később a DJ Sport fitneszben Bori vigasztalja a csalódott Dávidot, aki ismét félreérti a helyzetet.

Dávid a zuhanyzóban mászott rá Borira...

Miután Zalán lemondja a találkozóját Tamarával, Tivadar és Szofi kételkedni kezdenek abban, hogy a férfi az igazat mondta. Amikor Tamara utánajár a dolognak, megtudja, hogy Zalán valóban hazudott.  Tivadarral együtt elmegy Zalán kedvenc kávézójába és a szemtanúja lesz annak, hogy a fiú ott egy másik lánnyal találkozik!

Tamara lebuktatta Zalánt...

Dzseni egyre jobban belelovalja magát a gondolatba, hogy Gáborral addig nem fog tudni összejönni, míg szűz. Úgy dönt, egyszer és mindenkorra megoldja a problémát és egy bárban felszed egy pasit, hogy végre megszabaduljon a szüzességétől. Sikerül is csókolózásig jutnia a pasival, de aztán képtelen folytatni, amikor ráébred, hogy már a csókot is megcsalásnak érzi.

 

Gábor megelégelte a Dzsenire várakozást...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók