Műsorújság
RTL Most

Dávid Laurának: „Vak voltam és érzéketlen…”

Mesi nem bízott Liliben. Dávid úgy érezte, rossz színben lett feltüntetve. Orsi kiakadt Andréra.

Miközben Lilit reggel elöntik az érzelmek amiatt, hogy végre anyaként Tedi mellett állhat, Mesinek majd megszakad a szíve, annyira aggódik Tediért. Karesz nehéz szívvel közli vele, hogy adniuk kell egy esélyt Lilinek, nem tarthatják távol a gyereket az édesanyjától. Amikor Júlia, a Karesszel való megbeszélés ellenére, egy időre magára hagyja Lilit Tedivel, a kiborult Lili képtelen megnyugtatni a kicsit. Amikor Mesi, aki rá akart nézni Tedire, azonnal megnyugtatja a babát, Lili szörnyen elszomorodik. Mesi most már bebizonyítottnak látja, hogy Lili nem tesz jót Tedinek és elveszi őt tőle.
 


Dávid ki van akadva, mivel Evelin egy nőcsábásznak tartja őt azok után, hogy előző este Laura elárulta neki, hogy lefeküdtek egymással. Joe apailag a fia értésére adja, hogy még egyszer beszélnie kell Laurával, mivel akaratlanul is reményt ébresztett benne. Amikor Dávid kedvesen még egyszer beszél Laurával, a lány végül békét köt vele. Dávid örül ennek és reméli, hogy így már jobbak lesznek az esélyei Evelinnél.
 


André játékos flörtölésével annyira összezavarja Orsit, hogy reggel kiborulva ad egy pofont a fiúnak. A lányok előtt végül összezavarodva bevallja, hogy iszonyúan vonzódik Andréhoz, habár a fiú egy macsó idióta. De Orsi megesküszik, hogy semmi sem lesz közte és a fiú között. Az elhatározását azonban kemény próba elé állítják, amikor André provokatívan szembesíti a lányt a saját vágyaival.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók