Műsorújság
RTL Most

Dávid Joe-nak: „Kinyírtál, tönkretettél, nyilvánosan megaláztál!”

Bence váratlan csomagot kapott. Joe-nak megkellett hoznia egy nehéz döntést. Flóra és Szofi veszekedése balesethez vezetett.

Bence egyre rosszabbul van, ahogy közeledik a karácsony, nem tudja feldolgozni a testvére halálát. Rozina próbálna mellette maradni, de Bence ismét elhárítja a közeledését. Bence a szalonban próbálja elterelni a gondolatait, amikor lehetősége nyílik egy komolyabb munka elkészítésére. A lelkes Bence folytatná a vázlata kibontását, amikor megérkezik a szalonba Marci karácsonyi ajándéka, amit még halála előtt adott fel a bátyjának.

Bence összeomlott, amikor megkapta Marci karácsonyi ajándékát...

Bár Joe abban reménykedik, hogy a kényszerpihenő, amire elküldte Dávidot segít majd lecsillapítani a kedélyeket, munka közben világossá válik számára, hogy a DJ Sport fitneszt már csak Dávid szexuális zaklatásával azonosítják. Joe fél attól, hogy a vállalkozásuk csődbe fog menni, ez nem változik. Kilátástalan helyzetében Joe a közösségi oldalon elhatárolódik Dávidtól, még ha ez össze is töri a szívét.

Joe-nak nem maradt más választása, mint kirúgni Dávidot...

Szofi és Flóra ismét összevesznek, ami balesethez vezet a fodrászatban: Flóra véletlenül ráejti a karácsonyfa talpat Szofi lábfejére. Szofi teljesen feldúltan azt gondolja, Flóra szándékosan ejtette a lábára a karácsonyfa talpát.

Szofit baleset érte, miközben Flórával vitatkozott...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók