Műsorújság
RTL Most

Dávid felgyorsítja Joe elleni bosszúját

Alessziát bűntudat gyötörte. Dávidnak fel kellett gyorsítania a Joe elleni bosszúját. Máté megtalálta a fesztivál szponzorait.

Alessziának nagyon rossz a lelkiismerete, mert az ő hibájából sebesült meg Anasztáz kutyája, ráadásul arról is hazudott, hogyan történt a baleset. Később csodálkozva látja, ahogy Anasztáz megjelenik nála, mert senki máshoz nem tud fordulni lelki támaszért.  Alesszia együttérzően bátorítja őt, és végül mind a ketten megkönnyebbülnek, amikor megkapják az állatklinikáról a telefont, mely szerint a kutya túl van az életveszélyen. Alesszia azon tűnődik magában, talán mégis tartozik Anasztáznak az igazsággal.

Anasztáz megfenyegette Alessziát...

Dávid kihasználva Joe távollétét, nap mint nap újabb összegeket emel le a DJ Sport fitnesz számlájáról. Ám Joe bejelenti, hogy felépül, így hamarosan újra munkába tud állni. Dávid felismeri: ha tönkre akarja tenni Joe-t, komolyabb lépést kell tennie. Elhatározza, hogy felvesz egy nagyobb jelzálogkölcsönt a teremre.

Dávid milliókkal akarja meglopni Joe-t...

Máté és Tekla reggeli közben a jövőbeni terveikről beszélgetnek. Máté szponzorokat keres a Crazy Retro Fesztiválhoz, és talál is, amit meg akar ünnepelni Teklával. A lánnyal azonban nincs minden rendben, így Máté addig faggatja őt, míg elmondja, hogy úgy érzi, készen áll egy újabb beültetésre. Máté megbeszéli Andorral, hogy lecsíphessen egy kisebb összeget a szponzoroktól kapott pénzből erre a célra.

Máté jó hírekkel lepte meg Teklát...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók