Műsorújság
RTL Most

Dávid Evelinnek: „Sz**t se tudsz rólam!”

Evelin segíteni próbált Dávidon. Tamara kalandra vágyott. Orsi csúnyán összeveszett Bellával.

Miközben Dávid beleveti magát a munkába, hogy megpróbálja elterelni a gondolatait arról a fájdalmas tényről, hogy sohasem fogja megtalálni az apját, Evelin lázasan keresi a módját, hogyan tudna a fiún segíteni. Miután elbeszélget Dáviddal, a fiú bocsánatot kér Joe-tól a viselkedése miatt. Mikor azonban Dávid rájön, hogy Evelin egy pszichológia könyvből vett technikával vette rá a bocsánatkérésre, Dávid teljesen kikel önmagából.

Dávid dühkitörése Evelint és Nikit is aggasztotta...

Tamara borzasztóan szégyelli magát, hogy tegnap majdnem lefeküdt az anyja egyik netes partnerével. Ugyanakkor semmire sem vágyik jobban, mint egy kis kalandra, amikor összefut a már feledésbe merült egykori randipartnerével, Zalánnal. Miután azonban megtörténik a légyottjuk Zalánnal, Tamara fájdalmas felismerésre jut.

Tamara rájött, hogy az egyéjszakás kalandok nem neki valóak...

Egy vita során Orsi Bella fejéhez vágja, hogy ő csupán megtűrt személy a hajón. Ezek után majdnem kiborítja Rúfusz hamvait, ami miatt lelkiismeret-furdalása támad és megpróbálja elmagyarázni a helyzetet Bellának, de ő meg sem hallgatja, ismét sértegetni kezdi Orsit.

 

Orsi és Bella vitája során elszabadultak az indulatok...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók