Műsorújság
RTL Most

Dávid Evelinnek: „Ez az egész, ahogy alakultak a dolgok, a te hibád…”

Problémák akadtak Dávid tervével. Norbi szorult helyzetbe került. Bence küzdeni akart Rozináért.

Dávid azt hiszi végre célt ért a tervében, hogy tönkreteszi Joe-t, mikor úgy néz ki, hogy megkapja végre a DJ Sport fitneszre a banki hitelt. Ám az öröme hamar elillan, amikor váratlanul megjelenik Joe a fitneszben, munkára készen.  Dávid attól tart, hogy lebukik, ezért úgy dönt, hogy Joe kávéjába erős hashajtót kever, hogy még legalább egy napot nyerjen, míg megkapja a pénzt a banktól. 

Dávid vallomást tett Evelinnek…

Mikor Norbi megtudja, hogy nem sikerült a nyelvvizsgájának írásbeli része, kiborul, mert így nem sikerül teljesíteni az apjával kötött egyesség ráeső részét.  Igaz, hogy a szóbeli vizsgán még menthetné a helyzetet, de kevés esélyt lát rá. Norbi elkeseredik, mert attól tart, hogy az apja anyagi támogatása nélkül vissza kell mennie Bajára, ahol viszont csak púp lenne az apja hátán. Norbi így bulizással próbálja meg elnyomni a fájdalmát, de a barátai átlátnak a szitán.

Dzseniék aggódtak a csúnyán lerészegedett Norbiért...

Miután Karola előző nap sikeresen rávette Rozinát a maradásra, Bence úgy érzi, mégis van még egy kis esély kettőjüknek, és újból harcolni próbál a szerelméért. Rozina azonban attól fél, hogy Bence megint be fogja csapni őt, és képtelen újra összejönni vele. Mikor Bence annyira zaklatott lesz, hogy kilép egy autó elé, és majdnem elütik, Rozina nagyon megijed.

Rozina megmentette Bence életét...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók