Műsorújság
RTL Most

Dávid Evelinnek: „Elárultad a szerelmünket…”

Evelint kétségek gyötörték. Orsi nehézségekbe ütközött munkahely váltás közben. André megismerkedett egy tehetségkutató üzletasszonnyal.

Evelin egész éjjel le sem hunyta a szemét. Nem tud dönteni, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson. Egyrészt szereti Dávidot, másrészt viszont úgy érzi, hogy már nem szerelemből. A fiú érzi ezt és esküdözik, hogy bármit megtesz, ha Evelin vele marad. Kétségbeesve kapaszkodnak egymásba, de a nap során Evelin előtt egyre világosabbá válik, hogy Dávid megjátssza magát.

 

Nézd meg itt Evelin és Dávid viharos szakítását!

 

Amikor Orsi beadja a jelentkezési papírjait Verának, felvilágosítják, hogy még egy biológiai/orvosi tudás-felmérőt tesztet is meg kell csinálnia aznap este. Orsit nyomasztja a szoros határidő, de nagy lelkesedéssel hozzálát a tanuláshoz. A vizsgája eredménye sajnos csak épphogy megfelelő, és a főorvossal folytatott személyes beszélgetésnél a lány őszintén bevallja, hogy korábban még nem gondolt erre a munkára, de úgy érzi, hogy tökéletesen alkalmas lenne rá.

 

Orsi megtette az első lépést új hivatása felé...

 

André napja nem is kezdődhetne jobban. A Ligetben megismerkedik egy csinos nővel, aki ráadásul Los Angelesben él, és tehetségek felkutatásával foglalkozik. André szinte már Hollywoodban érzi magát, azonban meglepődik, mikor szex után nem találja Biankát az ágyában. Csak egy üzenet és egy csinos pénzösszeg várja őt.

 

Andrét vérig sértette, amikor Bianka úgy bánt vele, mint egy férfi prostituálttal...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók