Műsorújság
RTL Most

Dávid dührohamot kapott a pszichológusnál

Dávid terápiára ment. Dzseni nem tudta leplezni Gábor iránti érzelmeit. Orsi segített egy bajba jutott emberen.

Reggel Dávid bűnbánóan bocsánatot kér Evelintől az előző napi agresszív kirohanásáért. Evelin nem tesz neki szemrehányást, de szerinte pszichológushoz kéne mennie. Dávid először elzárkózik, és csak Rolandnak sikerül rábeszélnie, hogy adjon egy esélyt a dolognak. Ahogy a terapeuta kérdései egyre kellemetlenebbé válnak, és a fájdalma mélyére hatolnak - átverve érzi magát az élettől -, Dávid dühösen elmenekül, majd újra kifakad Evelin előtt.

Dávid erőszakoskodott Evelinnel, amikor elfajult a vitájuk...

Dzseni reggel nem tudja leplezni Kata előtt, hogy képtelen kiverni a fejéből Gábort, de nem akarja beismerni, hogy vonzódik hozzá. De aztán az T. É. R. előtt belefut Gáborba, aki spontán meghívja egy kávéra. Dzseni gyomrában rögtön repkednek a pillangók, és be kell vallania magának, hogy még mindig hat rá a férfi. Mikor Gábor másnapra találkozót beszél meg vele, minden a feje tetejére áll.

Dzseni félreértette Gábor, és azt gondolta, hogy randira hívja őt a férfi...

Orsi egyre jobban szenved a munkájától az ügyvédi irodában. Mikor az ebédszünetben véletlenül látja, hogy egy hajléktalan összeesik, a segítségére siet, pedig fontos megbeszélése lenne. Orsi bátran elsősegélyben részesíti az embert, amíg megérkezik a mentőautó. Orsi úgy érzi, hogy helyesen döntött. Mikor visszamegy dolgozni, a kollégái viszont nem értik meg, és a főnöke még figyelmeztetésben is részesíti. Orsi magával hadakozik: lehet, hogy rossz állást választott.

 

Orsi életet mentett, amikor egy hajléktalan férfi hirtelen rosszul lett...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók