KERESÉS search-close

Borit és Rolandot leány- és legénybúcsúval lepték meg

szerző:
2019.04.26. 22:40

Tamás elutasította Flórát. Roland és Bori leány- és legénybúcsúztak.

Tamás reggel eltaszítja magától Flórát, amikor a lány megvárja a lakás előtt, hogy beszéljenek a tegnap történtekről. Míg Tamás ismét tanácsot kér Joe-tól, Flóra szenved, amiért Szofi kedves vele, és barátnőként kezeli, ráadásul még a házassági problémáiról is beszámol neki. Miután Szofi megható szerelmi vallomást tesz Tamásnak, Tamás felkeresi Flórát, hogy határozottan közölje vele, ami köztük volt semmit sem jelentett, és nem lesz folytatása.
 


Roland ideges, amikor reggel legény- és leánybúcsúval lepik meg őt és Borit a barátaik. Rolandot egy sztriptíz klubba csábítják a haverjai, és bár először nem annyira jön be neki az ötlet, amikor a sztriptíztáncosnő öltáncot ad neki, újra szívtiprónak érzi magát. Amikor azonban a barátai azzal tömik a fejét, hogy a házasság egy börtön, Roland kiakad és otthagyja a klubot…
 


Eközben Bori az utcán sétálgat, és teszteli, mennyire jön be a pasiknak. Amikor megérkezik Rolandhoz, a T.É.R-be, a testét teljesen beborítják a rajongói telefonszámai. Roland erre elbizonytalanodva féltékenységi jelenetet rendez Borinak.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való