Műsorújság
RTL Most

Borinak kétségei támadtak a házasságot illetően

Roland és Bori egyre többet vitatkoztak. Dávid kiállt Joe mellett. Bence beégette Szofit.

Bár Roland minősíthetetlen viselkedése kezd Bori agyára menni, az anyja és annak férje előtt ezt igyekszik leplezni. Amikor rákérdez a dologra, Roland közli vele, hogy egyszerűen nem bírja tovább elviselni Bori szüleit. A lány teljesen elbizonytalanodik. Eközben Evelin is próbál Roland lelkére beszélni, és emlékezteti arra, hogy nála megfelelőbbet Roland nem is találhatna magának. De Roland attól tart, hogy egy napon majd Bori is olyan életet akar, mint az anyja. Este újabb veszekedés tör ki a fiatalok között. Így végül fájó szívvel, de elzavarja Rolandot.
 


Joe reggel nagyon levert lesz, amikor az ügyvédnővel megállapodnak, hogy délben találkoznak, mert meg kell beszélniük a tárgyalással kapcsolatos további tennivalókat. Dávid igyekszik jobb kedvre deríteni az apját, ezért elhívja úszni. Teljesen meghatódik attól, hogy Dávid első alkalommal mutatja be őt az apjaként. Ám elérkezik a megbeszélés ideje, mire Joe ismét padlóra kerül. De Dávid nem hagyja cserben. Elmennek bulizni a lányokkal, akikkel délelőtt ismerkedtek meg, és jól is érzik magukat. De Joe-nak hirtelen eszébe jut, hogy Dávid 5 hét múlva esedékes születésnapját már nem biztos, hogy együtt tudják ünnepelni, ezért pánikszerűen távozik a bárból.
 


Szofi és csapata egy fehérnemű fotózáson vesz részt Szofi egyik törzsvendégénél, ahová Bence és egy barátja is elkíséri őket a cuccaikat cipelve. A fotóstúdióban Bence és a haverja szégyenbe hozzák Szofiékat, ezért hazazavarja őket. Bence ahelyett, hogy haza menne, inkább elbújik. Amikor a fotózáson elmegy az áram, Bence szégyenkezve, de leleplezi magát, és megmenti a szorult helyzetben lévőket.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók