Műsorújság
RTL Most

Bori Rolandnak: „Mióta csalsz meg?!”

Tamás elfelejtette Flóra születésnapját. Milán kibékült Bellával. Roland egy másik nővel álmodott.

Tamás gondolatai egyfolytában a munkája körül járnak, ezért elfelejti, hogy ma van Flóra születésnapja. Amikor a telefonja emlékezteti a dátumra, mindenképpen szeretné jóvátenni a mulasztását. A szűkös anyagi lehetőségei ellenére meglehetősen sok pénzt ad ki egy különleges ajándékért. Viszont kiderül, hogy Arnold ugyanazzal az ajándékkal lepte meg lányát, ezért Tamás meggondolja magát, és továbbra sem köszönti fel Flórát. Végül Joe ad neki egy ötletet.

Nézd meg itt, hogy mivel büntette Flóra a születésnapját elfelejtő Tamást!

Milán arra jön rá, hogy Bella egész klassz csaj. Megbeszélik dolgaikat, kibékülnek egymással, és még azt is belátják, hogy néha igazságtalanul bánnak a másikkal. Később Milán a taxis-műszakjába indul, amikor egy fontos emlékkép villan fel a fejében.

Nézd meg itt, ahogy Bella és Milán újabb nyomra akadnak az elveszett pendrive keresése közben!

Bori reggel nagyon kiborul, amint kiderül, hogy Roland egy másik nővel álmodott. Addig nem hagyja békén férjét, míg Roland el nem mondja, hogy a nő az álmából tulajdonképpen a bár egyik törzsvendége. Bori nem bírja ki, és délután a T.É.R.-ben megismerkedik a lánnyal. Ám ekkor megtapasztalja, hogy Hajni egy iszonyatosan irritáló törzsvendég, aki mindent és mindenkit lefikáz a bárban, különösen Rolandot veti meg.

Nézd meg itt, mit reagált Bori, amikor meghallotta, hogy Roland egy másik nő nevét súgja álmában!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók