Műsorújság
RTL Most

Bori és André visszaszerezték a Bécy-házat

Tamás életébe visszatért keresztlánya, Dia. Laura megpróbálta megnyugtatni Dávidot. Bori fogást talált Bécy-n.

A chippendale showt követő reggelen Tamás alig akar hinni a szemének, amikor hirtelen ott áll előtte Márkó lánya, Dia, aki Tamás keresztlánya és bejelenti, hogy Márkó és ő Budapestre fognak költözni. Tamás reméli, ismét szorosabb lehet majd a kapcsolata Diával, ha itt fog élni Budapesten. Ám amikor megtudja Márkótól, hogy elfogadott egy állásajánlatot Mallorcán, Tamásnak megszakad a szíve, amikor nem tud segíteni a vigasztalhatatlan Diának, hogy megvalósítsa a budapesti életről szőtt nagy álmát.
 


Laura együttérzően próbálja megnyugtatni a zavart Dávidot, amikor a második tárgyalás miatt Joe-val összevesznek. Amikor Laura később dühösen vitázik Dáviddal, és elmagyarázza neki, hogy másképp kell bánnia vele, a vita szenvedélyes szexhez vezet. Miután Dávid azt mondja neki, hogy a szex csak amolyan spontán akció volt, Laura reményteljesen úgy dönt, ráhajt Dávidra, amint vége Joe tárgyalásának.
 


Bori ideges és azt gondolja, Roland és ő már soha nem költözhetnek vissza a Bécy házba, amikor Bécy újra elküldi őket. Bori közben összespanol Andréval, az egyik chippendale fiúval, aki lakást keres Pesten és elhatározzák, hogy kitalálnak valamit. Bori meg is találja Bécy gyengepontját: Rockyt. Rockyt Lenke nénivel felhozzák Pestről, és Bécy végül megenyhül. Új feltételekkel, de megengedi, hogy a lakók visszaköltözzenek a házba. Bori alig várja, hogy elmondhassa ezt mindenkinek, de amikor Roland nem akar Andréval egy fedél alatt élni, kiakad.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók