Műsorújság
RTL Most

Bori elveszíti az állását?

Tamara csalódik Sanyiban. Bori és Roland lebuknak. Franci exe felbukkan.

Amikor a tolószékes Sanyira néhány suhanc gúnyos megjegyzést tesz, majd egy biztonsági őr lopással vádolja meg, a lány felteszi magának a kérdést: tulajdonképpen milyen ez a világ, amiben él? Az átéltek hatására anyatigrisként védelmezi Sanyit, és annál nagyobbat csalódik, amikor szembesül vele, hogy a férfi már csak megjátssza a beteget.

Bori már kezdi azt hinni, hogy nincs messze attól, hogy Bécyt letaszítsa a klubban elfoglalt trónjáról. A későbbiekben azonban betörnek a klubba, és azzal vádolják meg a lányt, hogy elfelejtette bekapcsolni a riasztót. Bori elveszti a főnöke bizalmát, mert kiderül, hogy zárás után Rolanddal szexelt az irodában ahelyett, hogy ellátta volna a feladatait…

Borit és Rolandot szex közben rögzítette a biztonsági kamera 

Franci az éjszakai munka után még mindig azon tépelődik, hogy megtartsa-e a pénzt, amit Kristóf adott neki a büfékocsiért. Egyrészt meghatja a fiú gesztusa, és szüksége van a pénzre, másrészt viszont tudja, hogy nem tarthatja meg, mert azzal csak hiú reményeket ébresztene a fiúban. Úgy dönt, hogy visszaadja neki. Mikor Kristóf elmegy a büfékocsihoz, és lassan újra közelebb kerülnek egymáshoz, elcsattan egy csók.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók