Műsorújság
RTL Most

Bori: „Bécy egy sunyi majom!”

Georg bekeményített Bécynél. Karola befektetőket keresett a videóklipjéhez. Karesz plusz munka után nézett.

Reggel a mérges Georg közli Bécyvel, hogy amióta Tamás elment, a klubban a feje tetején áll minden. Bécy a vállát vonogatja, hogy ő holnap elutazik, de Georg megfenyegeti, hogy még aznap rendbe kell hoznia a dolgokat. Bécy rosszkedvvel, rendkívül arrogánsan lát munkához, ráadásul Borit is megsérti a bunkó modorával. Amikor Bori ezt négyszemközt számon kéri rajta, Bécy ímmel-ámmal elnézést kér, aztán a lányra tolja az aznapi tennivalókat.

Nézd meg itt, ahogy Bori rájött, Bécy csak kihasználja őt!

Reggel Bécy újra közli Maximmal, hogy nem ad pénzt Karola videoklip-forgatására, és ezért Maxim összehoz egy befektetői prezentációt. Karola Teót is magával viszi, ám mint az várható, Karolának alig jut ideje rá, így Teó halálra unja magát. Amint végre Karolának pár perc szünete lesz, hogy rossz lelkiismeretén enyhítsen, eltűnik Teóval az egyik szomszédos helyiségben, ahova azonban tévedésből bezárják őket.

Nézd meg itt, ahogy Maxim kiakad Karolára, amiért minden befektetőjüket elvesztették!

A lakóhajón kitör a vita az üres hűtőszekrény miatt, ezért Karesz elmegy a DJ Sport Fitneszbe, hogy plusz munkához jusson, de Joe nem tud neki segíteni. Azonban a klubban küszöbön álló véradás hatására eszébe jut, hogy adhatna vért. Karesz azt hiszi, hogy ezért pénzt kap, de aztán felvilágosítják, hogy azok az idők már elmúltak. Találkoznak három turistával, akik szállást keresnek. Karesznek ekkor remek ötlete támad: elszállásolják a lakóhajón a turistákat hétvégére.

Karesz azzal próbált pénzt keresni, hogy kiadja a lakóhajót!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók