KERESÉS search-close

Bori az oltár előtt tudta meg, hogy Roland kórházba került

szerző:
2019.04.29. 22:40

Roland nem jelent meg az anyakönyvvezető előtt. Joe és Dávid személyi edzőt kerestek a termükbe.

Roland reggel még nagyon boldog, mikor arra gondol, hogy ma feleségül fogja venni Borit. Ám elég neki egy jelentéktelen vicces kis beszólás arról, hogy most már életük végéig együtt lesznek Borival, hogy kételkedni kezdjen. Mikor Roland a ceremónia előtt a barátaival készülődik és Tamás eligazítást ad neki a házasélettel kapcsolatban, Roland egyre idegesebb lesz, míg végül ájultan esik össze a barátai szeme láttára. Roland mélységesen nagyot csalódik önmagában, mikor kiderül, hogy miért lett rosszul.
 


Bori repes a boldogságtól, hiszen közeledik az esküvőjük Rolanddal. Mikor azonban Roland nem jelenik meg az anyakönyvvezető előtt, André felhívja Borit, hogy a vőlegénye kórházba került. Bori aggódva elindul a kórházba, és lemondja a házasságkötést. Mikor Bori a kórházban meglátja Rolandot, magán kívül van az aggodalomtól. Akkor még nem sejti mi van Roland rosszul léte mögött. Mikor azonban világossá válik számára, hogy Roland pánikrohamot kapott az esküvő miatt, elhatározza, hogy Roland nélkül, Karolával utazik el a meghiúsult nászútra.
 


Joe reggel a sportüzletben összetűzésbe kerül az egyik női vásárlóval, aki kimondottan idegesíti őt a hisztérikus viselkedésével. A vita miatt Joe elkésik az edzőtermükből, ahol Dávid már felvételizteti a személyi edzői állásra jelentkező hölgyeket. Dávid ingerült, mert egyik jelentkező sem az igazi. Mielőtt feladnák a mai napra a reményt, érkezik egy ígéretes jelentkező, akit Joe csak távolról lát először. Mikor Joe közelebbről is megnézi, rádöbben, hogy ő az a nő, akivel reggel hajba kaptak az üzletben. Újra feléled köztük az ellentét, és Dávid döbbenetére Joe-nak sikerül elüldöznie az egyetlen ígéretes jelentkezőt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ide kattintva pedig visszanézheted Bori és Roland esküvőjéről készült képgalériánkat!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való