Műsorújság
RTL Most

Bori a Bécy-klub új menedzsere

Dávid megsértette az anyját. Dzsenit összezavarták a Gábor iránti érzései. Bori úgy döntött, ideje előrébb lépnie szakmailag.

Dávidnak felelősséget kell vállalnia a tettéért Joe és Zsanett előtt, mikor azok felfedezik a képet, Zsanettről, amit Dávid posztolt a netre. Joe és Zsuzsa próbálnak Dávid lelkére hatni, hogy vegye le a képet az internetről, de Dávid makacs, és annyira megsérti az anyját, hogy végül kölcsönösen megtagadják egymást.

Dávid teljesen kikelt magából, amikor Joe leakarta vele szedetni az anyjáról közzétett képet...

Dzseni nagyon összezavarodott, miután Gáborral túlságosan közel kerültek egymáshoz. Igyekszik összeszedni magát, és az előtte álló vizsgára akar koncentrálni, ám egy másik tanuló miatt a prezentációja veszélybe kerül. Hála Gábor tanácsának, mégis sikerül megmentenie a prezentációt. Később Katáékkal meg akarják ünnepelni a sikeres vizsgát és alaposan felöntenek a garatra. Dzseni azonban lelép, mert Gábor után vágyakozik, és végül beállít a T.É.R.-be.

Dzseni részegen bevallotta Gábornak, hogy bejön neki...

Bori aggódik, hogy Sebestyén elbocsátásával a helyzet csak még rosszabbra fordul a klubban. Bécy már majdnem felvesz egy Sebestyénnél is rosszabb menedzsert, ami a klubban dolgozók nemtetszését váltja ki. Bori a Rolanddal folytatott beszélgetése után, meggyőződve arról, hogy ideje szakmailag tovább lépnie, elhatározza, hogy megpályázza a menedzseri állást.

Bori meggyőzte Bécyt arról, hogy ő legyen a klub új menedzsere…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók