Műsorújság
RTL Most

Boldizsár újra drogokhoz nyúlt

Evelinék csajos napra mentek. Dia közelebb került Vityához. Boldizsár lehetőséget kapott a bizonyításra.

Evelin reggel összezavarodva állapítja meg, hogy sokkal inkább megviseli, mint gondolta az, hogy Dávid kerüli őt. Azért, hogy elterelje a saját gondolatait és Laura figyelmét is a rosszkedvéről csajos napot tartanak Nikivel. A bárban egy spontán buliba torkollik a lányok szórakozása. Amikor Dávid és Joe felbukkannak a bárban, Evelin eufóriája azonnal elillan. Amikor Evelin később végignézi, ahogy a részeg Laura rámozdul Dávidra, ami nem hagyja hidegen a fiút, Evelin őrlődni kezd: egyrészt aggódik Lauráért, másrészt féltékeny is rá.
 


Dia eldönti, hogy a haverjaival tölti a napot. Tamás rajtakapja ahogy le akar lépni  és összeszólalkoznak. Dia ennek ellenére átmegy Vityáékhoz, de az öröme hamar elillan, amikor a fiú apja bunkón kikezd vele. Dia azonban lazán bosszút áll Vitya apján és szexin elcsábítja a fiút, hogy felvidítsa őt. A hirtelenjött légyott miatt nagyon elkésnek a buliból, ahol Vityának zenélnie kellene.
 


Bagoly alig tudja elhinni, hogy milyen tökéletes pillanatnyilag az élete. Boldizsárral jobban mennek a dolgok, mint valaha és ráadásul barátja még egy lehetőséget is kap arra, hogy beugró gitárosként fellépjen egy koncerten, amire az egyik tehetséges zenészekkel foglalkozó ügynökség fontos embere is eljön. Amikor Bagoly meglepi Boldizsárt a próbán, a fiú teljesen ki van borulva, mivel nagyon nagy nyomás alatt van.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók