KERESÉS search-close

Bencének döntenie kell: Bagoly vagy Dia?

szerző:
2019.06.13. 22:40

Matyi meglepte Laurát a szülinapján. Bence leakart lépni Pestről. Roland elveszítette a bár kulcsait.

Laura felszabadultan ünnepli a szülinapját Matyival, aki költöztetőket bízott meg azzal, hogy elvigyék az albérletből Laura cuccait. Amikor később, bulizás közben a volt lakótársai is felbukkannak, Laura először elmenekülne, de Matyi megérteti vele, hogy nincs miért szégyenkeznie vagy bujkálnia.
 


Bence reggel Diáéknál ébred, és azon gondolkodik, hogy lelépjen-e Pestről kicsit mindent maga mögött hagyva. Dia megpróbálja maradásra bírni, és ehhez minden csáberejét beveti. Zita, Vitya és Lutz ugyanakkor ferde szemmel néznek Bencére, és amikor Bence és Dia épp kettesben vannak, odahívják Bagolyt, aki mérgesen kiosztja a srácot. Bence végül észhez tér és bocsánatot kér Bagolytól.
 


Amikor Roland nem találja a bár kulcsait, azt hiszi, hogy Bori keverte el őket, mivel a lány tegnap kölcsönkérte tőle a kulcscsomót. Bori kikéri magának, aminek következtében persze összevesznek. Roland később kénytelen megállapítani, hogy a kulcscsomó a dzsekizsebében van, ám titokban akarja tartani a saját baklövését, és Bori táskájába dugja a kulcsot, ahol a lány korábban már kereste.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való