Műsorújság
RTL Most

Bence újra összejön Rozinával?

Tamás segítséget kért Joe-tól. Dzseni padlón volt. Teó meglepte Karolát.

Mikor ismét előjön a gyerek téma, Tamás megígéri Flórának, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy összeszedje a pénzt a hormonkezelésre. Tamás azonban nem lát más lehetőséget erre, mint hogy pénzt kérjen Joe-tól. Tamás szégyenkezik a kölcsön miatt, de mikor látja, hogy Flóra milyen boldog, gyorsan elfeledkezik a bűntudatáról.

Tamásnak nem maradt más választása, mint kölcsön kérni Joe-tól...

Dzseni reggel kellemetlen, csúfolódó üzeneteket kap egy csoportban, amibe Kevin vette fel. A Gábor miatt egyébként is padlón lévő Dzseninek ez hiányzik a legkevésbé. Norbi fel akarja vidítani a lányt, mert azt hiszi, hogy Kevin miatt van ennyire maga alatt. Együtt töltik a napot, és sikerül feloldani Dzsenit, egészen addig, míg bele nem botlanak Gáborba, ami újra felkavarja a lányt.

Norbi és Dzseni rögtönzött csókja hamar lekoptatta Kevint...

Teó reggel meglepi Karolát a lány közösségi oldalának borítótervével, amit Bencével rajzoltatott meg. Karola teljesen odáig van a borítótervért, és mindenképpen meg akarja azt mutatni Maximnak. Ám Karolának először erre nem lesz lehetősége, mivel Maxim egy fotózást szervezett neki. A fotózás során Karola számára egyértelművé válik, hogy Bence borítóterve nem fog passzolni a fotókhoz. Bencéhez mindeközben váratlan vendég érkezik, Rozina személyében.

 

Bencét váratlanul érte Rozina felbukkanása...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók