Műsorújság
RTL Most

Bence teljesen elhagyta magát a drogok miatt

Bence titkolta barátai elől az állapotát. Dávid rájött, hogy segítségre van szüksége. Alesszia kapcsolatokat akart építeni.

Bence az ünnepek alatt elő sem jött a szobájából és rajzolt. Többször találkozott Nadinnal és eléggé szét is csapta magát, mégis sikerül eltitkolnia állapotát Rozina és a lakótársai elől. Azt hazudja mindenkinek, hogy megbetegedett, majd a szalonban is kivágja magát.

Karola rájött Bence drogproblémájára...

Egy újabb atrocitás után Dávid kénytelen belátni, hogy az idegei már nem bírják tovább, így kétségbeesésében felkeresi azt a terapeutát, akinél korábban járt. Azt a tanácsot kapja, hogy törődjön bele, sosem fogja megtudni, ki az igazi apja. Akkor talán kibékülhet Joe-val, aki nyilvánvalóan sokat jelent neki. Közben Joe rájön, hogy el kell engednie a fiút.

Dávid újabb kirohanása megrémisztette Joe-t...

Alessziának nagyon jó a kedve, mert Anasztáz este partit rendez két fiatal dizájner tiszteletére. A lány úgy dönt, hogy kapcsolatokat épít a partin, és újabb munkát szerez valahogy, hogy mihamarabb megszabadulhasson Anasztáztól. Főnöke azonban újabb fölösleges feladatot ró rá, ami miatt távol kell maradnia a partitól.

Anasztáz kibukott Alessziára...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók