Műsorújság
RTL Most

Bella Milánnak: „Ideje elengedned Rúfuszt…”

Dzseni elhatározta, hogy meghódítja Gábort. Tamás képtelen volt egyensúlyban tartani a munkáját a magánéletével. Milán temetést szervezett Rúfusznak.

Dzsenit teljesen összezavarja Gábor pénteki üzenete, és nagyon reméli, hogy több is rejlik még ebben a kapcsolatban. Kata ráveszi a lányt, bizonyítsa be neki, hogy a köztük lévő korkülönbségnek semmi jelentősége! Dzseni magabiztosan indul a TÉR-be, ám amikor odaér, megijed attól, hogy esetleg nevetségessé válhat, ezért habozni kezd.

Gábor megcsókolta Dzsenit!

Tamás reggel csupa stressz a fesztivál miatt, és még Flóra is nyomasztja, mert be kell menniük a klinikára. Tamás kétségbeesve próbál mindent összehozni, de lekési a találkozóját Flórával. Mikor végre készen áll a spermavételre, megint közbeszól a munka, ezért Flóra kiakad, és otthagyja a klinikán.

Flóra mérgesen faképnél hagyta Tamást a meddőségi klinikán...

Milán aggódva látja, hogy Bella képtelen elengedni Rúfuszt., ezért temetést szervez a kutyának. Nagy meglepetésére Bella erőt vesz magán, így mindenki ünnepélyesen búcsút vesz Rúfusztól. Késő este azonban Bella beállít a kiásott urnával, és közli, hogy képtelen elengedni egykori hűséges társát.

Milán megható temetést szervezett Rúfusznak...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók