Műsorújság
RTL Most

Bécy: „Tamás nélkül egyszerűen nem megy a biznisz…”

Gábor megpróbált uralkodni a dühén Szilvi kedvéért. Tamás fizetésemelést kért Bécy-től. Alesszia népszerűbb lett, mint Bori.

Az aggódó Gábor legszívesebben szétverné Gyulát, miután az erőszakoskodott Szilvivel, de a lány elzárkózik attól, hogy Gábor még jobban beleavatkozzon a családi konfliktusaikba. Gábor próbál uralkodni magán, de végül nem bírja megállni, hogy felkeresse Angélát, ahol összefut Gyulával. Később Angéla beszél Gáborral négyszemközt, és Gábor döbbenetére Angéla kitart párja ártatlansága mellett. Gábor ekkor csúnyán beolvas Angélának, de nem igazán hiszi, hogy bármit is elérne nála.

Nézd meg itt, ahogy Gábor kiüti Gyulát, amiért erőszakoskodott Szilvivel!

Tamás reggel még egy vesztesnek érzi magát, mert nem tudja anyagilag támogatni Flóra lakásfelújítási álmait. Ezért fizetésemelést kér Bécy-től, aki kiosztja Tamást, hogy miután megkárosította a klubot, ezt nem gondolhatja komolyan. Tamás meggondolatlanul felmond.

Nézd meg itt, ahogy Tamás felmond Bécy-nél!

Bori megdöbben, mikor Dávid reggel közli vele, hogy az Alesszia által vezetett fitneszedzések kedveltebbek az általa tartottaknál. Bori eléri, hogy megtarthassa Alesszia egyik edzését, és így bebizonyíthassa, hogy ő még jobban be tudja vonni az edzésbe a résztvevőket, mint Alesszia. Bori óráján viszont senki nem érzi jól magát. Alesszia óvatosan megjegyzi, hogy Bori talán túl szigorú, és nála nincs helye a jókedvnek, de Boriról lepattan a kritika.

Nézd meg itt, hogyan fogadta Bori Alesszia kritikáját!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók