Műsorújság
RTL Most

Bécy mindenkit kidobott a villából

Tamarát megkukkolják. Mesi szakít Samuval. Roland lebuktatja Bécy-t.

Tamara egy ígéretes randi előtt áll, ám senki sem marad az Albérletben, aki vigyázna a folyamatos felügyeletet igénylő Sanyira. A lány megesketi Sanyit, hogy nem fog bezavarni a randijába, de a férfi mégis megteszi, ráadásul reggel meg is kukkolja a lányt.
 

 

Mesi egyre inkább őrlődik Samu miatt: egyrészt odavan a fiúért, másrészt viszont túl gyors neki ez a tempó. Még csak nemrég jött vissza a városba, ráadásul Karesz láthatóan még mindig nem tett le arról, hogy ők újra egy pár lesznek. Bár Samunak sikerül elérnie, hogy Mesi elengedje magát, este mégis szakításra kerül a sor.
 

 

Bécy reggel egy lakótársi szerződést tol a fiatalok elé, amiben rögzíti, hogy a házban kinek milyen jogi vannak. Természetesen ez mindenkiben óriási felháborodást vált ki, de mikor Bécy totális kilakoltatással fenyegetőzik, mindenki aláírja. A napot azzal a hírrel koronázza meg, hogy szeretné Mirjamot és pár tehetős barátnőjét lenyűgözni, ezért a sikerkönyvének felolvasó estjét a házban tartaná meg. A személyzetet persze a lakók adják, akik először csak sunyi módon szabotálják az estét, majd Roland végül lerántja a leplet az igazságról.
 

 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók