Műsorújság
RTL Most

Bécy feljelentette Tamás és Valter illegális buliját

Norbi és Dzseni közelebb kerültek egymáshoz. Tamás bulit szervezett a retro kocsmában. Tamara Zalánhoz fordult segítségért.

Dzseni korán reggel összefut Norbival és együtt bemennek Gáborhoz a TÉR- be. Bulizni akarnak, Dzseni pedig egy kicsit provokálni is akarja Gábort, aki azonban megtagadja tőlük a kiszolgálást. Norbi bosszúból elhoz a bárból egy üveg piát. Később, mikor Dzseni és Norbi hazamennek, Gábor vádlón várja őket az ajtóban. Gábor fejmosása után Norbi vigasztalni próbálja Dzsenit, és olyan közel kerülnek egymáshoz, hogy az ágyban kötnek ki. Norbi viszont rájön, hogy Dzseni még szűz, ami vitához vezet.

Gábor hatalmasat csalódott Dzseniben, amikor a lány és Norbi meglopták őt...

Tamás reggel döbbenten szerez tudomást arról, hogy a retro kocsma hivatalosan már nem is régi ismerőse tulajdona. Végül mégis elvállalja az ott tartandó buli szervezését, mivel ettől nem csak komoly bevételt, hanem ismertséget is remél a start-up vállalkozásuk számára. A buli hatalmas sikert arat , még Bécy is megjelenik, nem sejtve, hogy Tamás a rendezvény szervezője.

Bécy úgy keresztbe tett Tamásnak, hogy végül a rendőrök vitték el Tomit...

Tamara reggel tönkreteszi az albérlet laptopját, és attól fél, hogy egy új laptop vétele nagyon sokba fog neki kerülni. Aztán nagy meglepetésére megjelenik a fodrászatban Zalán, akit az interneten ismert meg, és aki számítógép-specialista. A srác spontán felajánlja Tamarának a segítségét.

 

Tamara egyre közelebb került Zalánhoz...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók