Műsorújság
RTL Most

Barbi Joe-nak: „Többet nem akarok rólad hallani. Soha…”

Joe rájött, hogy Teó és Barbi együtt maradtak. Szilvi bepánikolt, mert nem érte el a húgát. Maxim felkereste Karolát.

Barbi reggel egy kávézóban várja Teót, aki késik. Várakozás közben Barbi összefut Joe-val, akit finoman próbálna lerázni. Amíg Barbi mosdóban van, Joe felveszi a telefonját, és szembesül azzal, hogy Barbi és Teó együtt vannak. Joe kiakad, összevesznek Barbival, majd később, amikor Barbi és Teó együtt vannak Barbi lakásán, beállít István és választás elé állítja Barbit: Vagy elhagyja Teót, vagy soha többé nem látja a fiát.

Nézd meg itt, ahogy István választás elé állítja Barbit!

Szilvi és Gábor reggel megbizonyosodnak arról, hogy Angéla valóban szakított Gyulával. Amikor Szilvi nem éri el a húgát, teljesen bepánikol. Aggodalma Gáborra is ráragad, majd később kiderül, hogy Angéla felkereste a segélyszolgálatot. Szilvi megkéri Tamarát, hogy segítsen neki kapcsolatba lépni a húgával. Mindeközben Gábor megint egyedül tölti az estét, és rájön arra, hogy nem bírja tovább viselni ezt a terhet, szakítania kell Szilvivel.

Nézd meg itt Szilvi kiborulását!

Karola reggel örül, amikor Maxim megkeresi, és találkozni akar vele. A lemezstúdióban azonban Bécy-nek hála eléggé feszült a hangulat. Bécy változásokat követel, amitől Karola eleinte bepánikol. Maxim megnyugtatja és bátorítja Karolát, hogy tehetséges, és ott van benne minden, csak elő kell hoznia. Karola nehézkesen halad az írással, ezért Bori azt javasolja, hogy menjen vele és Rolanddal jógázni. Karola jól érzi magát velük, de látva a boldogságukat, megint kénytelen rájönni arra, hogy mennyire magányos.

Nézd meg itt, ahogy Bécy elutasítja Karolát!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók