Műsorújság
RTL Most

Barbi Joe-nak: „Miattad veszíthetem el a kisfiam…”

Niki féltékeny lett Szilvi és Gábor kapcsolatára. Orsi új munkahelyen próbálta ki magát. Joe békülni próbált Barbival.

Niki reggel megzavarodik, amikor rajtakapja Gábort, ahogy Szilvivel tusol. Próbálja elfojtani magában a féltékenységet és azt mantrázgatja magának, hogy hiszen ők Gáborral csak barátok. De amikor Gábor elhívja, hogy töltsék együtt a délutánt, és együtt sétálnak a Budai várban, hirtelen megint közelebb kerülnek egymáshoz. Otthon Niki megpróbálja elcsábítani Gábort, aki azonban megérzi, hogy Niki többet akarna tőle, és hárítja a lány közeledését.

Nézd meg itt, ahogy Niki megnyílik Gábornak!

Orsi reggel izgatottan készülődik próbanapjára egy kávéházban. Nagy szüksége van a munkára, hogy mielőbb felmondhasson Bécy-nél, azonban a munka strapás és nehéz, csak a vendégekkel való bánásmódjával tud kitűnni. Szerencsére a főnök ad neki még egy esélyt, feltéve, hogy legközelebb már profi módon tud tejhabból szívet készíteni a kávéra.

Nézd meg itt, ahogy Orsi felmond Bécy-nél!

Joe reggel lelkiismeret-furdalástól gyötörve megkeresi a butikban Barbit, aki viszont nem akar beszélni vele, mert dolgozik, és különben is zaklatott napja van. Joe elugrik Barbinak egy kávéért, és ebből visszatérve beleütközik Istvánba, aki megköszöni neki a segítséget. Joe így lebukik Barbi előtt, akivel a főnöke is packázik, eközben ráadásul Barbi leönti magát kávéval, és még a munkahelyéről is kirúgják.

Nézd meg itt Barbi és Joe veszekedését!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók