Műsorújság
RTL Most

Az eljegyzési partiján fogták el a rendőrök Márkot

Tamásra hárult a lebetegedett Flóra ápolása. Adri bejelentette, hogy összeházasodnak Márkkal. Lili kiöntötte a lelkét Mesinek.

Tamás kiborul, mikor Szofi megbízza őt a beteg Flóra ápolásával. Kétségbe esve próbálja magát távol tartani Flórától. Azonban felül kell kerekednie az óvatosságán, hogy támaszt nyújthasson Flórának. Gondoskodik a lányról, és közben újfent közel kerülnek egymáshoz, ami mindkettőjüket felkavarja. Este Tamás tehetetlenségében Diával ossza meg érzelmeit, a lány pedig megvigasztalja, hiszen már rég rájött, hogy Tamás Flóra miatt van így kiborulva.
 


Adri reggel feldobva bejelenti a lakótársainak, hogy este eljegyzési bulit tartanak Márkkal egy előkelő klubban. Karola ezt megtudva sokkot kap, és megpróbálja lebeszélni húgát az esküvőről. A segítség végül Teótól érkezik, mivel az általa küldött dokumentumok nehéz helyzetbe hozzák Márkot Adri teljesen kiborul, és bár Karola szeretne mindent megbeszélni a húgával, Adri nem hajlandó békülni és otthagyja Karolát.
 


Lili szomorú és boldogtalan a múltkori félresikerült randija miatt. Mialatt Lili kiönti a lelkét Mesinek, Karesz elkergeti Olivért, aki eljött a hajóra, hogy beszéljen Lilivel. Mivel Karesz abból indul ki, hogy ezzel szívességet tett Lilinek, büszkén beszámol a történtekről, de Lili majd elájul, és nagyon megharagszik Kareszre. Lili szeretné tisztázni a helyzetet, ezért elmegy Olivérhez, aki először megbántva elküldi őt. Lili viszont nem tágít, beszámol Olivérnek a múltjáról, és Daniról, majd szomorúan eljön Olivértől, mivel meg van győződve róla, hogy végleg elrontott mindent.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók