Műsorújság
RTL Most

André Orsinak: „Nem kell a sajnálatod…”

André féltékeny volt Orsira. Laura táncpartnert keresett a versenyre. Lilinek dilemmája támadt.

A klubban bulizó André hajnalban meglepődik, mikor Orsi a kis játszadozásaival ismét kihozza őt a sodrából. André teljesen elképedve felteszi magának a kérdést: most tényleg féltékeny Orsira? Este váratlanul felbukkan André kínosan viselkedő anyja, Beáta, és André vagány csajozós páncélján rés támad. Orsi együtt érez a fiúval, és érzékeli, mennyire megviseli Andrét, ahogy az anyja az életét éli, de André ellöki magától.
 


Laura arról álmodozik, hogy Dáviddal vesz majd részt a versenyen, de ez az álom elérhetetlennek bizonyul. Elmegy Matyihoz, aki spontán felajánlja, hogy ő szívesen lenne Laura táncpartnere. Sajnos az első próbán kiderül, hogy Laura és Matyi nincsenek valami nagy összhangban. Evelin végül baráti szívességként felajánlja, hogy Laura táncoljon inkább vele.
 


Lili nagyon örül neki, hogy Olivér hamarabb jött haza az üzleti útjáról, és spontán elhívta őt egy randira. Lili bizonytalan, mivel még nem akar lefeküdni Olivérrel és emiatt ideges, mert nem tudja, hogy ez Olivérnek is megfelel–e. Kiderül, hogy Mesi nem tud vigyázni Tedire, de Olivér felveti, hogy akkor hármasban folytassák a randit. Tedi azonban váratlan helyzetbe hozza őket. Lilire nagy hatással van Olivér, hogy annak ellenére segít, hogy Lili visszautasította a közeledését.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók