Műsorújság
RTL Most

André Los Angelesben folytathatja a karrierjét?

Dávid vissza akarta nyerni Evelin szívét. Flóra és Tamás összevesztek. Bianka ajánlatot tett Andrénak.

Dávid reggel szenved a szerelmi bánattól, a barátai viszont bátorítják, hogy küzdjön Evelinért. Amikor Dávid nem sokkal ezután beállít az albérletbe, hogy visszahódítsa Evelint, a lány visszautasítja őt. Dávid azonban képtelen ezt elfogadni és ismét kiborul, ami megerősíti Evelint abban, helyes volt a sráccal szakítani.

 

Dávid félreértette Bori segítő szándékát...

 

Tamás úszik az adósságban, és nagyon reméli, hogy megnyerhet maguknak egy fontos ügyfelet. Ám Flóra a hormoninjekciók mellékhatásai miatt ma otthon marad, és Tamás üzleti megbeszélése közben akkora jelenetet rendez, hogy Tamás ügyfele menekülőre fogja a dolgot. Tamás frusztráltan és kimerülve elmenekül Flóra idegrohama elől, és egy kocsmában köt ki.

 

Tamás és Flóra durván összevesztek...

 

Bár reggel Andrénak sikerült tisztáznia Biankával azt a félreértést, hogy ő nem egy selyemfiú, hamarosan újra döntéshelyzetbe kerül. Bianka ugyanis lehetőséget ajánl neki arra, hogy elrepüljön vele Los Angelesbe és ott töltsenek némi időt egymás társaságában. André vonakodik elfogadni az ajánlatot, ráadásul Karola is a szemére veti, hogyha elfogadja az ajánlatot, akkor tényleg egy selyemfiú lesz belőle.

 

André visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Biankától...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók