Műsorújság
RTL Most

Anasztáz Evelinnek: „Egyszersmind leszámolok a prolikkal!”

Tekla kellemetlen helyzetbe került. Evelin és Alesszia próbáltak egyezségre jutni Anasztázzal. Rozina megdöbbentő bejelentéssel állt Bence elé.

Teklát sokkolja, amikor Máté szponzora, Félix meglesi őt a hálószobában. Tekintettel a vőlegénye üzleti érdekére, semmit sem mond erről Máténak. Később azonban Teklának el kell kísérnie Mátét és Andort egy vacsorára Félixszel. Amikor azonban Félix ott is gátlástalanul nyomul rá, Teklának végül elege lesz, és ott akarja hagyni a vacsorát.

Tekla beismerte Máténak, hogy Félix többször is zaklatta őt…

Evelin reggel kelletlenül hagyja magát meggyőzni, amikor Joe ügyvédje megegyezést szorgalmaz Anasztázzal. Az Anasztázzal való találkozás során Evelin először még elviseli a férfi arroganciáját és úgy akar eljárni, ahogy az ügyvéd tanácsolta. Ám, amikor Anasztáz továbbra is lekezelő megjegyzéseket tesz, Evelin dühösen összeveszik vele, és semmisnek nyilvánítja a megállapodást.

Evelin egyezkedés helyett összerúgta a port Anasztázzal...

Bence igyekszik összeszedni magát és időt hagyni Rozinának, ahogy a lányt kérte, ám amikor Rozina bejelenti, hogy elköltözik, Bence teljesen maga alá kerül. Még egy utolsó utáni békülést megpróbál kikényszeríteni, de Rozina elutasítja. Karola azonban meggyőzi Rozinát, hogy egyelőre ne költözzön el.

Rozina szakított Bencével…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók