Műsorújság
RTL Most

Alesszia figyelmetlensége balesetet okozott a DJ Sport Fitneszben

Karola új helyszínt keresett a koncertjének. Alesszia összeveszett Joe-val. Dzseni próbált megfeledkezni Gáborról.

Karola kiborul, amikor reggel a kiválasztott helyszín lemondja az esti fellépését. A menedzsment belenyugodna, hogy nem lesz koncert, de Karola nem. Bedobja magát és mindent megtesz, hogy új helyszínt találjon, mert nagyon fontos számára, hogy ne okozzon csalódást a rajongóinak. Végül Andrének támad egy mentő ötlete, miszerint tartsák meg a koncertet a Bécy-házban.

Nézd meg itt Karola koncertjét!

Alesszia gondolatai reggel a nagy party körül forognak, amit Stefi rendez este, és ahová Alessziát is meghívták. Izgalmában nem figyel oda a munkájára a DJ Sport Fitneszben, és ezzel veszélybe sodor egy vendéget. A mérges Joe durván leteremti ezért, majd egy vita alakul ki, aminek a végén Alesszia hirtelen felindulásból felmond.

Alesszia felmondott a DJ Sport Fitneszben, miután balesetet okozott a figyelmetlensége...

Tegnap óta Dzseni esze folyton azon a kínos csókon jár. Kata, azt tanácsolja neki, hogy egyszer és mindenkorra felejtse el Gábort, hiszen Gábor is megmondta, hogy úgy tekint Dzsenire, mint a kishúgára. Dzseni fájó szívvel belátja, hogy nincs más választása, mint hogy valaki más segítségével terelje el a gondolatait. Végül felszedi Kevint, hogy a segítségével elfeledkezhessen végre Gáborról.

 

Gábor úgy döntött, végzett Dzsenivel...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók