KERESÉS search-close

Szerdán indul Máté Kriszta új műsora

szerző:
2013.10.09. 15:36
Az első milliókról először Geszti Péter, az X-Faktor mentora és Szalai Nóra, az 5 Perc Angol nyelviskola tulajdonosa mesélnek.
Szerdán indul Máté Kriszta új műsora
„A műsor alapötlete azért született, mert hisszük, hogy Magyarországon az embereknek szükségük van a pozitív példákra, inspiráló közegre. Hányszor hallja az ember, hogy valakinek nincs bátorsága belevágni valamibe, hogy ha van egy ötlete, körülötte nem támogatók vannak, hanem olyanok, akik lebeszélik, a nehézségekre, veszélyekre figyelmeztetik” – mondta Máté Kriszta, aki ma reggel a 8:08 Minden reggel egyik vendégeként mesélt Az első millióm története című műsor fontosságáról.

Az első milliót általában a siker hozza, Az első millióm története erről a sikerről szeretne beszélni. Mindegyik történet más és más, de mindegyik sikertörténetben közös az ötlet, a kitartás, a szenvedély és az önbizalom. A riportalanyok számára a gazdagság a szabadságot jelenti, nem az újabb autó vagy egy jacht megvásárlását„ - És mi leginkább a történet tanulságos részére vagyunk kíváncsiak – mondta Kriszta és hozzátette: „Szerintem ezekre a példákra nagy szükség van Magyarországon!”

Az első adásról részletesebb információk itt!

Az első millióm története szerdán 17. 30-kor az RTL II-n!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való