KERESÉS search-close
Vajda Pierre

Vajda Pierre

Foglalkozás: eredetileg filmrendező

Mit gondol a Juniorról?

 

"Arra számítok, hogy még abban a fogékony korban vannak a gyerekek, amikor ösztönös bátorsággal működik az ízérzékük. Bátran kísérleteznek, nem félnek az új megoldásoktól."


Pierre hivatásszerűen 10 éve foglalkozik gasztronómiával. Két szakácskönyv társszerzője, amelyek a Két ínyenc kopasz sorozatterv keretén belül jelentek meg (Spagetti és Opera, Mediterrán ízek).
 
Emellett Ted Aprajev álnéven publikál étteremkritikákat.
A Dining Guide Év Étterme Díj zsűrijének elnöke és a tesztelők vezetője, illetve a www.diningguide.hu gasztronómiai portál szerkesztője és a szerkesztő bizottság elnöke.
 
2006-tól 2010-ig a Dining Guide szerkesztésében készülő öt alkalommal megjelenő Népszabadság TOP 100 étterem kiadványának szakmai felügyelője, vezető étteremkritikusa, és az anonim tesztelők vezetője.
 
2010-ben ő volt a magyar nyelven megjelenő francia Larousse Gastronomique egyik szerkesztője és néhány fejezet lektora.
 
2012-ben állandó szerzője volt a Magyar Konyha c. gasztronómiai magazinnak és ma is az.
Még ebben az évben megjelent az online Dining Guide TOP 100 étteremkalauz nyomtatott változata, 100 db étteremkritikával. Pierre ennek is szerkesztője, vezetőkritikusa és az anonim tesztelés koordinátora volt.
 
2013-ban a Magyar Konyha kiadásában megjelenő Balaton 2013 gasztronómiai útikalauz egyik szerzője volt.
 
2014-ben a www.diningguide.hu főszerkesztője és vezető étteremkritikusa lett, illetve a TOP 100 étteremkalauz 2014 felelős kiadója, vezető kritikusa és szerkesztője.
 
Mind e mellett napi rendszerességgel főz és nyersanyagokat tesztel. Számos ország gasztronómiáját ismeri közelről. Tudósított Lyonból a Bocuse d’Or szakácsversenyről és közel 2000 étteremben megfordult már a világban.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való